AndersJansgården's Islandshästar

 

  Kveikja Avel & Kennel

 Gårdens dagbok

Vackert väder idag!

2010-09-02

Elin är ute och slår på en tappsko på Fjalar, hon har talang den tjejen! Jag snurrar runt lite bland bank- & andra sidor på datorn, Bella vilar middag och Ingvar klipper gräset. Jag ska få en helkroppsbehandling på Lagunen på em- ser framemot det! Sen blir det en ridtur på min vackra vita tillsammans med Marie & "Drömmen". Jenny var hemma och tränade ett gäng i paddocken igår & på tisdagen. Hon är duktig vår tjej och det är jättekul att rida för henne! Hon ser att vi gör framsteg också och det känns bra för alla. Josefin går på lydnadsträning med Hulda och lilla vovven sköter sig perfekt, det är klicker träning mm . så efteråt är hon lite trött och lugn av sig :) nyttigt! Imorgon har jag en jobbardag igen, då får de andra sköta ruliansen här hemma, lördag jobbar Ingvar och på söndag ska vi hämta hem Gandur & Mánadís från Segerbäcks. Vår nya hyresgäst kommer också hit på söndag, en 1 åring som också heter Gandur- Välkomna hit Ingela & Gandur! Jessica ska tävla i helgen och vi önskar lycka till förstås! Hon är här på kvällarna och tränar sina kusar så det kommer säkert att gå bra. Jag tränar på till nästa helg då jag & Jessica ska till Romme och tävla, skitkul!

Sen måste jag gratta vår yngsta dotter Jenny! Hon har fått fast anställning på Frötuna gård from. 1 september! Kanoners hjärtat!

Yngsta sonen Johan påbörjar sina studier på högskolan i 2 år till brandman nu på måndag, Sandö är det som gäller- LYCKA till älskling!

Nu har alla våra ungdomar fasta arbeten eller studier och det känns bra att de kan rå sig själva, jag är så stolt över er allihop!

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)