AndersJansgården's Islandshästar

 

  Kveikja Avel & Kennel

 Gårdens dagbok

Nya skor inhandlade :)

2011-08-22

Lilla go har handlat 2 par skor idag, hon verkade riktigt nöjd! Bruden växer så det knakar, har 26-27 på skor redan, i våras hade hon 24-25....kan det bero på att hon springer barfota i stallet och överallt?? Dynga gödslar ju :)

Jenny tog en tur på Embla med Marie, "Drömmen", Sassa & Nökkvi på em. Själv kommer man inte ut på hästryggen när inte gubben är hemma, lilla go är för liten än att följa med. Ska försöka få till lite träning imorgon så att Friða och Frosti får röra på sig lite iallafall. Kicki kom förbi och hälsade på sin Dans som numer blivit lite med social, man får klappa och sätta på grimma nu utan större bekymmer :) Småkillarna har funnit sig bra i flocken.

Har dragit på mig en rejäl förkylning, kan det vara "dagis-baciller" mån tro? Lilla go har snuvig näsa hon med, hoppas hon hinner bli frisk tills vi ska få rör i öronen nästa vecka bara.

Imorgon natt har jag ett nattpass efter sysslorna här hemma, fö allt lugnt. Idag böt jag ut de söndertuggade gardinerna till några kortare, Hulda fick nämligen för sig att tugga av mina spetsgardiner en dag då de blev lämnade hemma :( Busiga djur ibland, vi har plockat spetsar i trädgården i en vecka nu :) så de verkar passera ut iallafall. Nej nu sova kl. 23.05

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)