AndersJansgården's Islandshästar

 

  Kveikja Avel & Kennel

 Gårdens dagbok

Hösthage

2011-08-23

Vi tog en prommenad med "småkillarna" till Olle´s hage idag, Kicki & Linn kom och hjälpte till. Baldur & Fjalar fick följa med upp inatt som sällskap.

Jag longerade Friða en kort vända i paddocken idag på em för jag måste skaka igång henne lite sakta (ca 3 månader i vila hos hingsten). Jenny jobbade vidare med Piltur efter att jag åkt till jobbet så hon hade hjälp av Ingvar. Han (dvs Ingvar:) fast jag menade ju Piltur) hade skött sig exemplariskt idag med, Jenny är så cool- själv är jag inte så modig och fortsättningsvis blir det hon som får sköta våra unghästar framöver.

Jag har 2 nätter framför mig nu och sen fredag natten, skönt med lediga dagar, bara hoppas på bra väder på dagarna också.

När jag for iväg i em hade "vår" målare kommit och knackat på, de startar upp med att måla gårdens alla byggnader imorgon! Yippie! Det ser vi framemot och det kommer att bli så fint!

Jag vill avsluta denna dag med dessa tänkvärda ord av en viss anledning:

Tänk dig för vad du säger och gör mot andra, sanningen kommer alltid ifatt dig och då måste du ta konsekvenserna för din handling- Är du mogen för det då?

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)