AndersJansgården's Islandshästar

 

  Kveikja Avel & Kennel

 Gårdens dagbok

Målarna har nu anlänt!

2011-08-24

Härliga tider- strålande tider! De har börjat uppfräschningen av vår gård nu och lillstugan påbörjad idag! Det kommer att bli ssssååååå fiiiint!

Idag blev det skiftbyte i Bregottfabriken, Baldur och Fjalar hem och Frosti till smågrabbarna över natten. Det går kanonbra för dem däruppe och de ser inte ut att ha det så  pjåkigt :)

Hulda den lilla olyckan tillbringar natten på Strömsholms djursjukhus, hon har ätit spetsgardiner mm, men inget satt fast dock har hon inflammationer lite här och var i tarmar och mage. Hon får dropp och mediciner mot bla. magsår så vi hoppas få hem henne imorgon eller senast fredag? Det är roligt nästan jämt :(

Imorgon ska Jenny och jag rida för Jökull i Starrkärret, Jenny ska få lite coaching med Embla och stackars Jökull får väl puffa till mig så gott det nu går :) Man gör så gott man kan och hoppas snappa upp lite nycklar här och var :)

Imorgonkväll ska vi hälsa på en 20 åring som flyttat till egen gård, guess who? Gimsteinn & Gríma flyttar med oss upp då och Nökkvi får bli hämtad på fredag tillsammans med packningen. TACK SASSA & JESSICA FÖR ALLA DESSA ÅR! Kul att ni satsar på eget, MEN trist för oss att ni flyttar! Ni är alltid välkomna tillbaka! LYCKA TILL!

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)