AndersJansgården's Islandshästar

 

  Kveikja Avel & Kennel

 Gårdens dagbok

Håller tummar & tår

2011-09-01

Förhoppning igår att vi kan få hem Fifa på fredag....??? Dock i dålig kondition, men att hon får återhämta sig hemma med medicinering....men,men vi hoppas....

Idag ska jag rida lektion för Jenny med Frosti, måste träna lite till tävlingen :) skämt & sido, lite påtittning av proffs är alltid bra! Kanske kan jag hinna med min vita dam också...? Jenny & Marie ska till banan ikväll och träna för instruktör/Domare med program bla. Jag ska på speedway i tjänst så jag kan inte vara med då :(

Målarna är nästan klara med lillstugan :) nu har de börjat på baksidan av bostadshuset. Fint blir det!

Igår till jobbet körde jag punka på bilen, så gubben är nu och får det lagat igen. Tur att jag tog mig dit och jag hade tur att goa HC & HD fixade med däckbyte :) KRAM til er!

Lilla go är och hälsar på idag på dagis, annars har hon varit hemma för sitt ingrepp i öronen, hon var glad att få träffa Hugo och de andra :) och sen har vi hela helgen hemma. I helgen ska vi hämta hem Mánadís & Ljúfa från kollo, Elin kommer ner och hjälper till med att ta hem dem. Några ska åka på långritt i Karsbo på söndag, får se hur vi har det med sjukling etc. kanske någon av oss kan följa...? Det är roligt när något ordnas :)

Antal kommentarer: 1

2011-09-01 21:51:44 - Sussie

Hoppas nu att allt blir bra med min fd foderhäst, Fifa. Jag håller tummarna hårt.Vore kkl om du kan hänga med på söndag. Sussie(flower)
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)