AndersJansgården's Islandshästar

 

  Kveikja Avel & Kennel

 Gårdens dagbok

Äntligen hemma igen!

2011-09-05

I em har vi hämtat hem Fifa & Tófa från Strömsholm, nu återstår noga omvårdnad under många veckor...bara att gilla läget. Fifa såg, efter allt hon gått igenom, förhållandevis ok ut- något tunnare än hon någonsin varit men,men.. Lilla Tófa verkar finna sig i sitt lilla öde tillsammans med mamma i box, men vi ska försöka ta ut henne till Gjafar när vi är hemma och kan hålla koll på båda, Fifa har strikt boxvila i 4 veckor nu så hon får inte gå ut. Hon är fortfarande dräktig med Godi!

Här ösregnar det nu kl. 21.34, vi hade planer på att göra små höbalar av stora hö rullar men det sket sig, pressen går inget vidare i fukten och höet blir vått. TACK Helena, Rainer, Johan & Marie för att ni kom upp och var på hugget!

Josefin, Jenny & Bella har bakat på em när vi var borta, Josse fyller år så det skulle göras fikabröd till kalaset. Bella älskar att vara med tjejerna på sådant! Hulda har flyttat ner till Josse & Johan några dagar, de ville prova på att ha 2 hundar :), men Bella var inte nöjd med att Hulda skulle stanna :(

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)