AndersJansgården's Islandshästar

 

  Kveikja Avel & Kennel

 Gårdens dagbok

Snart uppfödning av vandrande pinnar istället...

2011-09-12

Tävling i helgen som var, Jenny & Embla placerade sig på en 5e plats i V2u! Fina lovord över både ryttare & häst fick hon! Jag & Frosti hade inte vår dag, positiva vibbar saknades för mig, fina poäng för allt utom galopp- den hade vi kvar i Kallmora :) Marie & "Drömmen" gick till B-final i V5 det var roligt!

Fifa står i sin box, tyvärr har såret börjat gegga lite och lukta illa (trots pc 2ggr per dag) så sårodling är tagen. Lilla Tófa blir förstoppad av att stå med mamma stilla i boxen, så veterinären var här igår kväll igen :( något bättre ikväll, så vi tar ut henne på prommenad och vi jagar runt henne utanför stallet x flera nu. Fifa får stora hispan när vi tar ut lillan så det är inte helt enkelt att hjälpa hennes tarmar...Mycket pyssel är det alltså.

Jenny ska hjälpa mig med Frosti 2 ggr i veckan framöver och idag har Matilda och hon tränat 4 hästar. Idag red de ut och Jenny red på Piltur och de hade galopperat och fått till några tölt steg så de gör framsteg. Matilda tog ut "Drömmen & Friða åt mig - TACK!

Imorgon kommer Kerstin och behandlar 3 hästar här hos oss, sen ska hon till Karsbo & Klackberg på samma vända. Det är tur vi har henne!

Jag ska till Lagunen för min genomgång av onda kroppen imorgon, ska njuta varje minut- som vanligt!

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)