AndersJansgården's Islandshästar

 

  Kveikja Avel & Kennel

 Gårdens dagbok

Snart får vi ta fram Noaks Ark igen....

2011-09-19

Vi flyter snart iväg...hällregn hela natten och under hela fm, DET RÄCKER NU! Det här kan väl komma iform av snö i vinter istället?

Har plockat in alla våra killar för att torka i stallet, Fifa & T´fa fick lite sällskap. Friða, Embla & "Drömmen" fick regn/fleecetäcke och hö så att de ska torka upp utomhus. Titla och gänget går nu uppe hos farbror Olle så vi hämtar hem dem för torkning på em idag. Några av kusarna skakade av kylan när de var våta, inte kul. Jenny & jag skulle ha varit till Jökull för en ridlektion, men avbokade då vi skulle varit genomblöta innan vi ens hann dit :( får boka ny tid istället.

Ingvar och Johan kör upp vår transport för lite service nu, vi vill ha lite hjälp med nya lås när vi kör småttingar bla och fäste för reservdäck mm.

Lilla go har ett dagispass idag, hon älskar sitt dagis och sina kompisar!

Ikväll ska jag jobba och fortsätter imorgon med dagtur, blir dock avlöst av gubben då vi får hjälp med fötterna på hästarna på em/kvällen imorgon. Bättre jag är hemma och pysslar med det, han ska ändå ut på nattjobb så han får börja lite tidigare istället.

Fifa´s sår har slutat droppa nu, hoppas på en snabb läkningsprocess nu, hon får pc forfarande så det inte blir någe skit med magen.

 

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)