AndersJansgården's Islandshästar

 

  Kveikja Avel & Kennel

 Gårdens dagbok

Romme på tävling

2011-09-25

Gaedingakeppni på Romme banan i helgen och vi var upp idag och kollade lite, fina kusar! Mökkvi från Åleby, Tófas pappa, var med och jag säger bara det- oooootroligt flott hingst!

Jenny jobbade med Piltur både igår och idag, tölten kommer så sakteliga :) Hon är nöjd med honom och hans framsteg, hittills är han med på noterna och har inte gjort något bakslag :)

Idag hämtade Matilda och jag hem Fjalar, Prins & Dans från "Olle´s hage" nu är den ganska avbetad vill jag lova :) Fjalar vart lycklig över att få komma hem igen, vi har hört och sett honom däruppe ända härifrån :)

Fifa är piggare, dock kommer det lite vätska ur såret ff, ska kolla med spegel imorgon få se hur det ser ut. Agrafferna som håller såret är ff kvar, de skulle varit ur vid det här laget men vi vågade inte ta dem när hon såsade ur såret. Hoppas på att kunna ta dem endera dagen.

Igår fick "Bella" en snilleblixt :) hon fick för sig att hon skulle rida på Knoll- hennes Knoll! Sagt och gjort- på med hjälm, sadel och träns sen bar det av med Ingvar som ihållare, det står nog inte på färrän hon rider själv :)

Roger & Wilma motionerade Baldur & Knoll tidigare på dagen så han fick ut en sväng till med "Bellan".

jag longerade min vita dam igår och imorgon har jag planer på att rida Baldur med Embla som handhäst, kanske Firða oxå....?

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)