AndersJansgården's Islandshästar

 

  Kveikja Avel & Kennel

 Gårdens dagbok

Hela gården snart färdig i rött

2011-09-28

Idag har vi målat vindskydd, jag & bästa Jenny, fint blir det. Målarna är sågott som klara med rödfärgen och grundmålningen av gult och grönt- DET BLIR SÅ FINT! Gården får ett stort lyft må ni tro...kom och kolla ni som har vägarna förbi :) Nästa sommar ska vi ägna oss åt hagbygge och hö/hösilage intag och inget mer :)

Matilda med bror och far har idag tagit av gamla taket på vår smedja- genomruttet, så nu får även den nytt fint och helt tak innan vintern :)

Friða, Embla, Baldur, Frosti, Glófaxi, Piltur & "Drömmen har motionerats idag av mig, Jenny, Helena och Marie. Fifa ser ut att pigga på sig för var dag, pc slut sen några dagar och tempen håller sig som den ska. Vätskandet har slutat så om någon dag ska jag prova att ta några av metallstygnen under magen.

Josefin var här på fm och tränade med Vilja och en kompis med sina hundar, socialträning bland djur etc. Våra hundar var eld & lågor och ville ut och leka, men det var bäst de var inne för lydnadens skull.

Imorgon fortsätter vi med målandet och hästpyssel, Rainer den goa gubben har byggt en JÄTTEFIN trapp till vår "Holk" så nu slipper vi bryta fotleder när vi går in och ut med hästarnas prylar. TACK RAINER!

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)