AndersJansgården's Islandshästar

 

  Kveikja Avel & Kennel

 Gårdens dagbok

Ladies Night avklarad & saknad

2011-10-02

Härlig musik, härliga artister och drag bland tjejerna i publiken....vi bokar till nästa år igen :) Så sammanfattar jag/vi kvällen igår :) TACK tjejerna som var med, kanoners!

Jenny & jag tog våra underbara ston och for till Jökull på fm, Friða hade inte ork att träna hela passet :) Embla gick som en gudinna under Jenny, de två är bara så fina ihop :) Vi satsar nog på en avelsbedömning nästa år.....eller.....fina är de iallafall! (är en stolt mamma) Marie red ut härifrån med Jane & Martina, vi har så fina vägar här så de var helnöjda med guidningen :) De hade åkt från Surahammar för att umgås :) ni är SSÅÅÅ välkomna åter! Wilma fick tag på Glófaxi i hagen så hon kunde rida ut på honom en sväng idag, inte var dag han vill bli fångad minsann.

Piltur´s matte Emma kom på besök i em, hon red honom i paddocken för första gången, och efter den 15e ska han stå kvar och vila hjärnan till efter jul när han ska tränas någon/några månader till :) Jenny har gjort ett bra jobb, Emma verkade nöjd :)

Igår var Helena, Fiffi, Marie & Anita ut på en tur tillsammans och de hade väldigt fint väder. Vet. Björn kom och kikade på vår Fjalar och han såg helt ok ut- finfin skoning sen skulle han ridas med jobbande bakdel och avlasta framdelen :) Med andra ord ska han ridas i form...ett jobb till för Jenny :) Frosti verkar att ha hämtat sig från den ömma "tassen" Fiffi skrittade en sväng på honom igår och det gick bra, hon kommer tillbaka imorgon.

Vi har fått en kille hos oss för en tid framöver och nu har han så sakta börjat landa i vårt hem. "Bella" har fått en kompis iallafall och de verkar trivas tillsammans :)

 

 

Antal kommentarer: 1

2011-10-04 12:17:08 - Eva

Hej!
Va skönt att Frosti är ok igen...
(heart)
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)