AndersJansgården's Islandshästar

 

  Kveikja Avel & Kennel

 Gårdens dagbok

Nattjobb

2011-10-06

...och sen ledig helg, med föl-& unghästmönstring bla. Vi åker dit med Prins, Dans, Mánadís & Gjafar med mamma Titla. Det ska bli spännande värre :)

Frosti är lite halt igen, står inne nu och vilar tassen, hö fram. Vi hoppas på att hovslagarn kommer upp endera dagen så får han kolla lite igen.

Fifa "såsar" ur sitt sår under magen...hmm...veterinären var ju hem och kollade dräktigheten så han ordinerade pc i spruta så det pysslar jag med i 5 dgr, hoppas det ger sig nu...för övrigt mår hon bra och Tófa också. De får vara ute i liten hage några timmar var dag nu, det funkar bra.

Jenny jobbar på med Piltur, Fjalar & Embla. Själv har jag inte ridit på några dagar, det har varit en del annat nu i några dagar.

Igår hjälpte Josefin, Jenny, Alex och Rainer gubben med att göra småbalar av våra 7 rullar hö som stog på skullen- Alex sa att det nästan blev 200 st :) TACK ALLA!

Gården är nu i stort sett färdig målad, 3 sidor på stallet ska bättras på 1 gång till nästa år, dörrarna ska svartmålas 1 gång till och smedjan ska målas liyte till när taket är klart där ska plåten på bara först. Allt blev så fint!

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)