AndersJansgården's Islandshästar

 

  Kveikja Avel & Kennel

 Gårdens dagbok

Skitväder ikväll

2011-10-09

Storm och kallt regn....bbbrrrr! Några kusar vilar inne inatt med Fifa & Tófa, övriga har skogen att gömma sig i om de önskar.

Idag hälsar vi Hvinur & Ylva välkomna till oss!

Helena, Ingvar, Marie & Elin tog en ridtur på Fjalar, Baldur, "Drömmen" & Friða på fm. Susanne kikade förbi och ville kolla av Tófa igen, hon söker & söker :) undrar när hon ska slå till och på vem?

Elin har varit här i helgen, idag har hon målat ena vindskyddet åt oss- TACK! Igår var hon med oss till Borlänge på föl- & unghästmönstring, hon och några till ska jag väl skriva :) Marie, Matilda, Alexander, Ingvar, jag, Jenny, Lars, Kicki & Linn var det. Vilken lyckad mönstring det blev sen- Gjafar tog hem segern för hingstar födda i år med en totalpoäng på 7,91! Han fick 8:or för bland annat benställning, proportioner, rörelser och hals, manke och bog :)
Vår vackra Mánadís fick en totalpoäng på 7.99 och snygge Prins fick totalt 7.88. En mycket lyckad dag för oss! Kicki fick träna löpning då Dans inte hade den största viljan för dagen, men han fick fina omdömen han med :) Det var jätteroligt och trevligt på alla sätt och vis denna dag! TACK för sällskap allihop och vi gör om ett igen om det ordnas!

Bella tillbringade dagen  igår med Jakob och Leo så hon somnade ovaggad på kvällen.

Idag har Johan & gubben slagit i lite stolp och micklat vid stallet, lite kvar att göra innan vintern och unghingstarna anländer- det ska gå några småkillar hos oss över vintern och de kommer i slutet av oktober.

Josefin for på MH test med Vilja & Hulda idag, Hulda var cool! Klockren i alla moment, dock blev trasan farlig i kamp när det blev skottlossning :) En ekorre var mer intressant än 2 spöken som kom emot dem :) Vilja gruffade sig igenom banan :) mormors goa "campinghund" (ingen kamphund där inte)

 

Antal kommentarer: 1

2011-10-09 23:24:49 - Ylva

Tack för det!:)
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)