AndersJansgården's Islandshästar

 

  Kveikja Avel & Kennel

 Gårdens dagbok

Ridtur med nya hyresgästerna

2011-10-10

Jag och min vita lady tog en tur med Ylva & Hvinur för att visa omgivningarna :) Pigga och glada hästar hade vi :) Marie tog ut sin "Drömmen" på morgonen, sen kom Jenny på em och motionerade Piltur & Embla.

Gubben, jag & Alex körde skräp till returen idag, hur skönt som helst att vara av med det. Nu ska vi göra iordning den sista boxen, röja ur den och spåna sen är stallet iordning.

Lilla gumman var på dagis några timmar idag, när vi har nattjobb är det rätt ok att kunna knoppa av efter natten och inför natten och det är lite svårt när hon är hemma :)

Imorgon kommer Kerstin igen och ska behandla 4 kusar på gården, sen ska jag försöka måla lite fönstergaller till en stalldörr och låsen på uthusen inne på gården. Imorgon får smedjan nytt tak, det blir svart plåt men det blir nog bra ändå :) övriga tak är tegelfärgade. Årets renovering av vår gård ska efter det vara färdigt....

Antal kommentarer: 1

2015-04-07 08:50:35 - Petra Wilhelmsson , E-postadressen är dold

Hejsan, försöker luska reda på lite hästar, är ägare till Pytla fra St stognstrup. Har fått reda på att hon har två föl varav ett är Piltur från Smedjan. Är väldigt nyfiken om ni vet något mer om honom, t ex vart han är nu osv... Tacksam för svar!
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)