AndersJansgården's Islandshästar

 

  Kveikja Avel & Kennel

 Gårdens dagbok

Tófa såld idag!

2011-10-15

Nya stolta ägare till vår ängel idag! Jätteroligt & TACK för att du ger oss det förtroendet att du vill köpa vår ängel! När affären är klar avslöjar vi den nya ägaren :)  Tófa ska fortsätta att vara Hyresgäst på gården, tack & lov :) skulle sakna henne lite annars :) Veterinärbesiktning på onsdag denna vecka, affär nästa helg.

Kurs för Maria Karlsson idag, du är bara så bra Maria! Friða gjorde sitt bästa för dagen, men visade tydligt sin orkeslöshet efter ett träningspass :) mitt hjärta hon är för go hon :) Helena, Amanda, Sussie & Marie red och de var nöjda med dagen även de. Nytt kursdatum 11 november för den som vill vara med!?

Ingvar, Rainer & Johan har jobbat på det 3e vindskyddet idag, jag blir bara såååå glad och tacksam! Snart kan vi bara släppa alla supermåsten på gården för en tid och det känns bara så bra :)

"Bella" & Alex har funnit varandra och de har så roligt tillsammans, det är så underbart att se dem trivas ihop och allt blir så mycket lättare för dem båda att vistas på annan plats.

 

 

Antal kommentarer: 1

2011-10-18 13:32:40 - Petra, E-postadressen är dold, www.aleby.nu

Grattis till försäljningen på Tófa ! Flera har nu frågat efter avkommor till Mökkvi och Hrafnfaxi, en tjej även på hästnet, henne mailade jag er adress, synd att vi ännu inte har flera och äldre avkommor efter Mökkvi. men det kommer väl med åren.
Krama om Tófa från oss Mvh Petar
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)