AndersJansgården's Islandshästar

 

  Kveikja Avel & Kennel

 Gårdens dagbok

Dagarna fulltecknade...

2011-11-03

Ja, det är fullt skubb just nu...möten, jobb, hästar, fix efter fars flytt, jobb igen, möten....så rullar det på just nu.

Idag har gubben en dagtur och jag ska ut på natt, igår jobbade vi dagtur i samma bil, vi hade en långresa med vår bil. På kvällen var jag, Josefin, Kristin & Helena på ljusparty hos Majsan i Hedemora- TACK för god förtäring och en trevlig stund i trevligt sällskap!

Idag måste jag "mocka" i huset, sen försöka slumra en stund innan jobbet, men först stundar hästskötsel och fodring. Huset tog Kristin hand om, ibland ska man ha tur :) TACK!

Kristin är här på besök över lovet, kul att de kommer tillbaka "våra ungar" :) till helgen kommer nog Elin en sväng igen :) Träffade Erica på byn häromdagen, hon har fått en liten och bor nu med sambo och den lilla på Skallberget. Till helgen sover Alex hos pappa och "Bellas" pappa kommer på besök....fullt skubb var det :)

Jenny har fått nytt jobb som butiksbiträde och vi håller tummar och tår för vår duktiga tjej, hon ska åka till Egypten inom kort med Elin och det är hon värd :) bara de är rädda om sig :/ orolig mamma :) Matilda & Jenny har flyttstädningen hos morfar idag :) TACK tjejer!

Josefin min underbara, har fullt skubb hon med och vi har stor hjälp av henne- TACK ÄLSKLING! Hoppas vi inte sliter ut henne bara :/ ?

Johan pluggar, praktiserar och jobbar och Ingvar & jag hade planer på att luncha med honom på räddingstjänsten i Avesta igår men då fick vi en långtransport som tog nästan hela dagen :/ Det får bli en annan gång...

Jimmy skickar uppdateringsbilder till mig på lilla hjärtat :) underbara Vega! Har lite saknad och skulle vilja träffa mer, men dygnet har ju bara 24 timmar....

2 st kastrerade småkillar kommer till grabbhagen idag, de får sova i stallet inatt så tar vi ut dem imorgonbitti, Välkomna!

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)