AndersJansgården's Islandshästar

 

  Kveikja Avel & Kennel

 Gårdens dagbok

Ett tag sedan sist...

2011-11-25

Det har varit en del att stå i en tid, så därför ingen uppdatering. Inatt jobbar jag och Ingvar ska göra 2 dagturer i helgen.

Hästarna mår bra, pepparpeppar ta i trä, det positiva med väderleken just nu är att man fortfarande kan använda vattenslangen ute :) Fö gillar jag inte mörkret och kladdiga hagarna,  igår sögs min ena stövel fast i hagen när jag fodrade hö, jag klev ur den och sjönk till fotknölen i leran :) Det blev kallt och blött och svårt att hålla balansen på ett ben :) TACK Martin för att du skor så bra! Hästarna har alla skor där de ska vara, än....

Härom kvällen red jag, Helena, Jenny & Marie en mörker ritt runt Bålsjö flygfält, man såg inte handen framför sig :) Helena var fyr till oss andra då hon fick ha pannlampan på sig :) Det var skönt att komma ut en sväng trots mörkret. Fifa & Tófa har fått en lite större hage nu, jag har planering på att separera dem åt i juletid så att Fifa får spara på sig till fölet i magen sen. Titla & Gjafar ska också delas på och det blir väl samtidigt kan jag tro..?

Barnen mår bara bra, skolan funkar för Alex & "Bella" gillar sitt dagis skarpt, hemma är de som 2 syskon och kivas ena stunden för att sen leka och skratta i nästa minut :)

Jag har gjort adventsfint i fönstrena i huset och i stallet, ute sitter stjärnan och ljusslingan i flaggstången, stora stjärnor från IKEA på inglasade altanen och lyktor lyser lite här & var med levande ljus :) Det är mysigt med detta mörker, att få tända ljus och ha myspys både inne och ute :)

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)