AndersJansgården's Islandshästar

 

  Kveikja Avel & Kennel

 Gårdens dagbok

Huvudvärk i dagarna 2....::::///

2011-12-01

Har nu dragits med huvudvärk i dagarna 2, det enda positiva är att man vet att man har ett huvud iallafall :)

Fifa, den lilla oturs korpen, fick ett gaskolik anfall igår igen, underbara Karin D ställde upp trots att hon inte jourar TACK! Närmaste distriktsveterinär fanns i Svärdsjö ovanför Falun.... Idag har Fifa varit relativt återställd, jag satt och passade ett 5 liters dropp inatt i stallet till kl 03.30. Iskall och huttrande kom jag in och tog en varm dusch, på med fleecekalsonger och tröja samt sockor och ner under täcket. Underbara maken tog hand om de 2 juvelerna vi har här på morgonen, så jag fick sova till 10- TACK!

Jenny har motionerat Embla & Fjalar i blåsvädret idag, pigga och glada kusar var det efter lång vila :) Embla har vilat i 5 veckor så nu är det en raket Jenny sätter sig på :) det är tur det är hon :)

Har haft hästarna innen var sina nätter ett tag för att torka tassarna, hagarna ger rena gyttje bad, så nu längtar jag efter lite kyla så att detta klet stelnar.

Igår gjorde vi små balar av 7 stora rundbalar, tack till Marie & Ylva! Ni var till stor hjälp.

Kerstin masserade Hvinur igår och kollade av de tidigare skadade kusarna som nu inte har några spår av sina skador- du är toppen Kerstin!

Alex ska till pappa i helgen, det ser han framemot och vi andra ska vara lite på jobbet och lite hemma.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)