AndersJansgården's Islandshästar

 

  Kveikja Avel & Kennel

 Gårdens dagbok

 Välkomst cermoni :)

2011-12-08

Frosti fick komma in till småkillarna, Fjalar & Baldur idag och genast ska han naturligtvis veta sin plats i flocken :) det var Baldur noga med. Och övriga blev väldigt nyfikna på den "nya" killen :) så nu är de 10 st pigga & glada grabbar i den hagen.

Jag är hemma mitt emellan 2 arbetsnätter, Ingvar har en heldag med utbildning på jobbet Alex & Bella är på fritids/skola och dagis.

Min dag efter hemkomst innebar frukost med Leo & Jakob som kom förbi, sen bära ut vatten till alla 5 hagarna, ta ur is ur de baljor som inte har värmeslingor och sedan fodra lunch hö. Har mockat 2 boxar och givit dem som ska ha sin dagliga kraftfoderhink. Mycket pyssel alltså :) Hönshuset fick mer foder och jag plockade 15 ägg ur rederna, de blev så glada åt min städning för ett par veckor sedan att de värper nu :) Innan jag for till jobbet för nästa nattpass gav jag ytterligare alla en omgång hö, så nu får gubben ta nattfodringen :)

Våra ston som väntar föl har nu börjat runda sina magar lite, deras temperament växlar från dag till dag :) charmigt :) Spännande att se resultaten i maj/juni :)

Antal kommentarer: 1

2011-12-13 10:41:18 - Eva

Hej!
Vilken fin bild...och lite snö...den är väl borta nu?
(heart)
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)