AndersJansgården's Islandshästar

 

  Kveikja Avel & Kennel

 Gårdens dagbok

2 dagar kvar...

2011-12-21

.......tills Tomten kommer :)

Hästarna mår bra, Fifa har nu fått gå tillbaka till sin flock och Tófa blev lycklig att kunna röra sig obehindrat på stor yta igen. Inatt ska de få sova ute med de övriga :)

Hingstarna gör allt de kan för att sätta fart på "mr Big" Baldur, Fjalar & Frosti- de 2 första har inget emot det men Frosti är inte lika förtjust...lite av en Ferdinand som håller sig lite för sig själv.

Piltur ska snart igång med 1 månads träning efter 2 månaders vila igen, spännande och trevlig kille det där :)

Det är snart dags att separera Titla & Fifa från sina små, de har börjat tunna ur lite trots kraftfoder som tillskott så vi får se hur vi gör och när....?

Ridning för min del har legat lite på hyllan, först var jag sjuk- sen "Bella"- och nu jag igen....hoppas på lite mer under lediga dagar i helgerna...? Jenny tränar på, Marie har sin tjej igång, Hvínur och Ylva jobbar på lite av och till då han dabbades av strålröta men nu börjar reda upp det med, Ingvar har kommit ut en del på senare tid så det rör på sig lite.

Julkorten är skickade och om vi glömt någon så önskar vi er God Jul & Gott Nytt År! Det är inte med vilje vi isåfall missat dig du viktiga person :)

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)