AndersJansgården's Islandshästar

 

  Kveikja Avel & Kennel

 Gårdens dagbok

Några dagar med jobb...

2012-01-05

Jag 2 dagar och gubben två nätter, fin fördelning....:) Jenny har jobbat några dagar på Gallerix och våra övriga ungdomar jobbar på så man knappt ser dem, tur det finns mobiltelefoner :) Skönt att de har jobb, pengar behövs alltid av någon anledning :)

Jag hann med en kort ridtur med Marie igår, hade en pigg dam som vanligt hon har nu rundat på sig lite om magen :) Det ska bli ssåå spännande i vår :)

Fick svar på Titla´s håranalys och jag blir "mörkrädd" när jag pratar med den kvinnan :) Jag är helt beundrande av hur hon kan få fram och slå huvudet på spiken bara över en tuss med hår, namn, kön och ålder på hästen....? Det var samma sak med Fifa´s då förrut och hon är nu smal och har inga annorlunda gaser så homeopat medicinen har klart varit bra för henne. Tidigare gjorde hon inget annat än "pruttade", braksket, jämt och det har hon gjort sedan hon kom till oss för 5 år sedan och nu är det ingenting...??? Titla ska nu ha igång sin blodcirkulation i mag- tarm paketet, symtom på försämrad cirkulation där kan vara obstruktiv andning med pip och hosta...Titla hade under hela våren 2011 fram till fölning riktiga "astma" anfall så vi behandlade henne för kvickdrag/astma/allergi liknande så gott det gick för fölets skull....Det ska bli spännande nu och se vad denna behandling gör med tanten under våren, hockus pockus! Fortsättning följer....

OM någon läser detta och har någon mysko åkomma på sin häst, kolla länken med håranalys på vår Länktips sida och ta kontakt med Cecilia, det är värt det jag lovar.

Analysen visade iallafall att kvalitten på vårat grovfoder/stråfoder var helt perfekt :) det gjorde mig glad då vi inte har analyserat det, så hästarna har kanonbra värde vad beträffar vitaminer, spårämnen och mineraler det som de ska ha :) Så man får svar indirekt på andra saker också, då behöver vi ju inte tillföra något mer utöver :)

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)