AndersJansgården's Islandshästar

 

  Kveikja Avel & Kennel

 Gårdens dagbok

Inatt jobbar gubben...

2012-01-14

....natten som var och söndag natt jobbar jag, vi sover hemma tillsammans på måndag natt igen :)

Jag är inne i en period av ljudböcker, lyssnar så fort jag får möjlighet :) Nu laddar jag över en ny till min telefon så jag har något att lysna på igen.

"Bella" har varit på pyjamasparty hos Josefin & Johan i em, jag tror att de hade haft roligt? Hon somnade som en stock när hon kom hem :) Alex med syster var också där, Jenny, Jakob, Matilda, Jesper & Sara...ett helt gäng :) TACK JOSSE!

Ingvar, Jenny & Ylva red ut tillsammans idag, Marie tog en morgonritt på sin så några har motionerat. Igår i stormen hade alla unghästar fnittefnatt, de busade i båda hagarna och hade jätteroligt med varandra så gott som hela dagen :) Det är härligt att se! Baldur & Fjalar var med småkillarna och hade lika roligt de med- våra klippor i hagen!

Byn och gården har skridskois som underlag, man går med livet som insats där ute :( det är så trist när det blir så här halt.

Imorgon kommer det 3 små hästar som ska skiljas direkt från mammorna och hit, så imorgon blir det gnägg i hagen i några dagar igen. Jag tror iallafall att Tófa & Gjafar blir lyckliga att få jämnåriga att leka med:) 1 sto & 2 hingstar kommer. VÄLKOMNA!

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)