AndersJansgården's Islandshästar

 

  Kveikja Avel & Kennel

 Gårdens dagbok

2 killar & 1 tjej

2012-01-15

Idag kom Jane, Tommy & Martina med sällskap och lämnade 3 små vänner som ska bo här fram till våren. De blev skilda från mammorna idag och åkte direkt hit, så nu är det gnäggigt i hagen och de springer runt lite :) Vi är lite hårda vi människor, men det är livets gång.....jag tror inte att de delar det med mig :) Vi hoppas de ska komma in i gänget de går med och Tófa & Gjafar får ju nya och jämnåriga vänner att leka med så det blir bra det.

Pia & farmors hjärta- Vega kom på besök i villervallan idag, hon är SÅ underbar den lilla damen! Växer så det knakar för var gång jag ser henne :) snart dags för halvårs kort :)

Marie, Jenny, Ingvar & Helena red ut med ett gäng hästar idag- "Drömmen" Friða med Embla på släp, Baldur & Frosti. Det är så himla trist med denna is som är överallt, utan snösulor blir det ju snöklumpar i hovarna och då halkar de ju så snart man kommer ut på vägarna :S skitäckligt! Snart ska min ängel få sulor iallafall :)

Jag jobbar inatt, gubben natten som var och jag i fredagsnatt :) man får ju iallafall ha sängen ifred :)

Goa Matilda har fyllt 20 år- GRATTIS! "dotter vår"- tänk vad tjejerna blir stora :) giftasvuxna ju :)

Jenny kollar på lite tävlingar framöver, ska bli spännande att se hur de tar sig fram de där två...:) Embla blir bara tjusigare för var gång jag ser dem träna :) Den fula ankungen blev en svan....

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)