AndersJansgården's Islandshästar

 

  Kveikja Avel & Kennel

 Gårdens dagbok

Ny diskmaskin

2012-01-24

Det är inte kul när maskinerna går sönder.....diskmaskinen har visserligen gjort vad den kunnat för slanten :)) den är nog ca 8 år gammal :)), men den kunde väl varit hel ett tag till?? Nu står en ny i köket och imorgon ska den provas för första gången :)

Gubben jobbar inatt, jag upptäckte att jag har en låååång ledighet :) men möten hit & dit med Alex är inbokade så helt ledig är man inte.

Jag red en sväng med Jenny & Piltur idag och vita damen var superpigg :) men nu märks det att magen växer :) rund & go börjar hon bli. Marie red sin "Dröm" och hon är lika rund hon med, Ingvar & Kerstin var ut på Baldur & Fjalar. Kerstin är en mycket stark spekulant på Fjalar.....kan bli hur bra som helst :) Jenny gör ett kanonjobb med Piltur, han är tryggare ute än vad Friða är fast han är så ung :) Inom någon vecka åker han hem till sin matte igen, och ett nytt projekt kommer för Jenny att jobba med :))

Till helgen ska vi troligtvis möblera om lite i hagarna, de som ska portioneras mat ska gå tillsammans och fri tillgång i egen hage.....sen har vi mammor som inte ska för nära sina avskillda småttingar.....huvudbry med andra ord.

Nej nu sova lite....

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)