AndersJansgården's Islandshästar

 

  Kveikja Avel & Kennel

 Gårdens dagbok

Fulltecknad helg till ända

2012-01-29

Familjen utökades här hemma av min bror Mats med familj i fredags, gratulationer för vår 70 åring Roland var ärendet. De stannade tills idag och det är alltid lika roligt att träffas och vi längtar till nästa gång, VÄLKOMNA tillbaka!

Gratulationerna var igår lördag och det blev smörgåstårta till en hel hög av människor, inte helt fel :)

Ikväll har Alex kommit tillbaka från pappa och imorgon är det skola igen efter sjukdom & ledigt.

"Bella" har haft fullt upp med Axel & Alva, något övertrött ikväll och hade svårt att komma till ro.

Igår fick Jenny en ny in- & tillridningshäst, Ör frá Hamri, Jane vill ha henne inriden och framöver ska hon på bedömning. Spännande värre och det är en vacker men lite utmanande tjej, Jenny startade upp lite smått idag :)

Ingvar har kommit igång och rider Fjalar, idag blev det en tur med Marie & "Drömmen". Emma kom för att kolla av resultatet med in-& tillridning av sin Piltur och hon var mer än nöjd, Jenny red med på Embla. Piltur reser hem nästa helg till sin matte.

Just nu är det 27 hästar här, nästa helg 1 mindre igen.....

Vi möblerade om lite i hagarna igen, farbror Glófaxi får nu ta hand om 5 ettåringar och Mánadís & Ljúfa. Han blev mobbad av "surtanterna" som är dräktiga, kändes inte ok att ha honom där :) Knoll får sköta om Ör så länge och Hvinur har Embla på sin lott, det är bra med kloka valacker! Baldur, Fjalar & Frosti har en driva 2-åringar i sin hage.

Ikväll är det riktigt kallt ute, gubben har nyss fodrat sista vändan så nu ska vi snart göra kväller här. Gubben jobbar imorgon på dagen och jag har gjort mig ledig till nästa lördag natt :))

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)