AndersJansgården's Islandshästar

 

  Kveikja Avel & Kennel

 Gårdens dagbok

Jag är överbevisad...

2012-02-06

Har under en tid haft kontakt/konsultation med homeopat Cecilia Oscarsson i Värmland (sen Länktips: Håranalys), gällande Fifa med sin mage och Titla med sitt "astmaliknande" beteende. Båda stona har gjort STORA och MÄRKBARA framsteg med hjälp av håranalysens resultat och Cecilias små piller! Jag har även fått en laddning med "akut" medel när Fifa får gaskolik, idag blev jag övertygad ännu en gång :)) Jag har pytsat och varvat med de små pillren och jag fick en häst som från att rulla och ligga platt, reste sig och braksket, fick kraftig buller i magen igen och bajsade 3 jätte lass på ca 4 timmar. Nu är hon ute i hagen igen med de andra och mår prima, fick sig sista kurdos nu kl. 00.00.

Har ni funderingar kring detta som tidigare för mig i alla fall varit "hockuspockus" så hör av er, eller kolla in hur ni gör för att få hästen analyserad på Länktips sidan. Ni får svar på allt beträffande vitamin -& mineralstatus och eventuella "dolda" för ögat symtom.

Jenny har idag klivit upp och legat över ryggen från båda sidor på Ör, det fungerade jättebra. Jag fick vara handler :)) mellan kolikpassen och annat stallpyssel. Fler inridningsobjekt är bokade nu så Jenny har lite att pyssla med framöver- duktiga tjejen vår!

Marie har promenerat med "Drömmen", övriga har busat i blåsten och snöyran.

Jane & Emma hämtade Piltur idag, det var en mycket nöjd Emma som nu ska hem och jobba vidare med "vår" hagbusar kille- Lycka till Emma!

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)