AndersJansgården's Islandshästar

 

  Kveikja Avel & Kennel

 Gårdens dagbok

En heldag med "Bellabus"

2012-02-12

Igår, lördag, blev en heldag med hästar och trevliga människor. Jag, "Bella", Jenny, Marie & Matilda strålade samman på Ridhuskampen i Ingevallsbo vid 9-tiden. Många vackra hästar med sina lika vackra ryttare kämpade tappert om rosetter och ära. Kände en smula avund, hade gärna varit med :)) det får bli nästa år....

Många trevliga människor fanns också på plats och "Bella" hade fullt upp med att tala och kika på det mesta så vi var ömsom ute & ömsom inne....hon hittade på "mormor Högströms" fina mössor, så hon ville ha en svart & mamma skulle ha en grå :)) sagt & gjort- fina blev vi! Vi fikade på O´boy & bulle samt lite Sportlunch.

Väl hemma var det vackra vädret så inbjudande, vårigt, så vi blev ute några timmar till. Vatten fylldes på till alla hagar, Jenny red själv på Ör och "Följa John" med Marie & "Drömmen" i paddocken- coola brudar det där. Embla tränades med positivt resultat, "Bella" fick rida "Drömmen" och var mycket glad över det :))

Senare på em skjutsade vi ner Jenny till Leo och Jakob blev överlycklig när "Bella" kom, så vi blev där en stund tills Ingvar slutade jobbet.

Idag har jag en jobbartur så idag har Ingvar en heldag med lilla skruttan!

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)