AndersJansgården's Islandshästar

 

  Kveikja Avel & Kennel

 Gårdens dagbok

Grimman avtagen...

2012-02-14

Jenny, Matilda & jag lyckades lura in de små busarna idag igen så att vi kunde få av grimman på Gjafar :)) Vad det kan åstadkomma bestyr de små raringarna :))

Idag tog Jenny Baldur med Ör i handhästselen och jag red Friða sen red vi runt byn. Jag tror Ör gillade det hon var pigg och glad med öronen framåt, sprang med lätta fötter bredvid "mr Big" och nafsade honom i halsen :)) Då fick hon skäll av Jenny :)) Min vita dam hon var explosiv vara under mig :)) en brisserande bomb som höll sig i skinnet :)) Jag red med ridgjord och det kändes ganska instabilt när hon blåste upp sig vill jag lova :)) Härliga häst! Hon har fått en bred rygg att sitta på så länge man kan rida henne, fölar i mitten av juni.

Vi kan börja vänta våra 4 föl från 21 maj ungefär och var vecka i 4 veckor efter det :)) Intensiva vakor med 4 ston efter varandra.

Jenny tog även en tur på Embla, men hon sa att de inte hade något som helst samarbete idag, bus häst.

Baldur har fått lämna unghästarna för ett tag, bantning, han går nu med Hvínur & Embla i separat hage. Nu får Frosti & Fjalar basa i den hagen.

Imorgon ska vi till logopeden med "Bella" så det blir en liten utflykt, hoppas väglaget inte blir sämre bara. Här har vi fått ca 5 cm snö ikväll.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)