AndersJansgården's Islandshästar

 

  Kveikja Avel & Kennel

 Gårdens dagbok

Över halva februari har gått...

2012-02-16

Ömsom vår- med fågelkvitter-vårdoft-solsken-plusgrader mitt på dagen, ömsom kyla kring -20 grader, nordanvind och snöyra.....Nu får det vara klart med vintern tycker jag!

Det är roligt att få intressenter på våra hästar som är till salu! Det kommer någon förfrågan då & då, och vi hoppas kunna få sälja någon till dessa människor? Det är roligt när fler upptäcker denna underbara hästras och att våra vänner får bra hem att komma till! Idag var det en förfrågan på Mánadís...

Jag ska ut på ett nattpass ikväll och Ingvar jobbar dagtur nu, så vi möts på jobbet idag. "Lilla go" är på dagis och hon sa bestämt till att idag ska "mamma" hämta så det måste jag ju göra då :)) Jag ska försöka sova en stund under dagen så man har igen lite till nattens övningar. Har nu klarat av provtagningar på vårdcentralen och snart dags att fodra hästar igen, sen så...

Hästarna mår bra, de dräktiga stona börjar runda på sig rejält nu och vi planerar in tid för att kunna vara med vid fölningarna :)) 4 veckor på raken enligt uträkningar från betäckningsdatum + - månad......spännande!

Baldur har flyttat in i en bantar hage, lite mycket mat har han passat på att förse sig med i unghästflocken. det blir väl så att Fjalar & Frosti med kommer ur så småningom, me´n de är ännu inte lika runda :)) Det är bra att ha dem gå med småkillarna också, någon måste ju uppfostra dem lite :))

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)