AndersJansgården's Islandshästar

 

  Kveikja Avel & Kennel

 Gårdens dagbok

Några nätter i tjänst

2012-02-21

Jag har några nätter framför mig den här veckan (tisdag, onsdag & fredag sen söndag dagtur) och gubben har 3 dagturer. Lilla go är på dagis och kommer hem tröttare än tröttast på em, hårt liv på dagis :)

Josefin hade "Bella" med på hundträning igår kväll, lilla go somnade nästan stående när vi kom hem...pyjamas var lyx hon somnade i klänningen och tightsen efter kissat och torr blöja :) Tydligen var hon lika trött ikväll så det blev inte långa stunden vid tv:n :) Lilla gumman!

Idag for jag med Jenny & Embla till Jökull för en träningsrunda. Jenny var mer än nöjd och tacksam, det gick tydligen kanoners :) Själv hade jag hundarna med och vi tog en lååång promenad i Starrkärrets område :) Väl hemma var det mockning av boxarna efter de 3 som stod inne natten som var, sen fick stona en ny hörulle att gnaga på. Knoll får vara "tantvakt" och tugga han med, släppte in Ljúfa till dem också- hon behöver uppfostras lite, hon tar över i den andra hagen....Till och med gamle Glóis får flytta sig för den lilla odågan, men tanterna ska nog få henne att fatta :)

Igår red Jenny helt själv på Ör i vår paddock! DU är så duktig och MODIG mitt hjärta! Hon har tydligen en plan att rida ensam med mig som sällskap runt byn imorgon :) Jag tar nog vita damen, hon bär inte iväg iallafall om något händer....hoppas jag??!!

Johan har varit på "jobbansökansamtal" på räddningstjänsten i Haninge, han funderar på att jobba i 08-land under sommaren som "hinkbärare" :) Härliga kille! Det lät som att det gick bra så nu är det bara att vänta på resultatet :) spännande!

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)