AndersJansgården's Islandshästar

 

  Kveikja Avel & Kennel

 Gårdens dagbok

Vi har blivit med hingst!

2012-03-01

Igår kom Jane & Martina till oss med sin vackra och supertrevliga hingst, Glampi från Frötuna gård, och han ska tränas och tävlas av Jenny på obestämd tid framöver och det finns även möjlighet för alla stoägare att betäcka sina vackra ston med honom under våren & sommaren (För mer info se hans egen flik här på hemsidan).

Jenny tränar Ör & Embla och det är så härligt att se dem göra framsteg, Baldur och jag fick aggera draghjälp till Ör idag- vi galoppade lite :)

Marie tog en "prommis" med "Drömmen" och Ylva var ut med Ozzy & Hvínur, vädret var så underbart idag så man ville inte gå in- mera så tack!!

Jag jobbar inatt och imorgon natt, Ingvar fick lov att ta vård av barn imorgon på dagen eftersom lilla go har fått vattkoppor :) (vi skiftar ju på jobbet både morgon & kväll och vi kan inte ha henne med oss till jobbet). När jag hämtade på dagis var hon full i prickar så det är bara att gilla läget :)

På söndag ska vi hämta balhö på fm, fylla på lite så vi kan kontrollfodra i vissa hagar lite lättare, övriga 3 hagar har fri tillgång.

Imorgon är det veterinärbesiktningar på gång och sen kommer "våran" Kerstin och masserar, ger akupunktur och laserbehandlar, vid behov, 2 av hästarna i stallet. Mánadís nya matte kommer också för att göra affär på den lilla damen, Välkommen! Hela dagen i full rusch med andra ord!

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)