AndersJansgården's Islandshästar

 

  Kveikja Avel & Kennel

 Gårdens dagbok

Mycket häst idag!

2012-03-02

Idag har vi gjort affär på Mánadís från Kveikja, TACK Ann för att du ger oss ditt förtroende och vi hoppas du ska trivas med vår prinsessa! Mánadís ska vara kvar på gården till i maj, då flyttar hon till Riddarhyttan.

Idag har veterinären gjort 2 besiktningar och sedan har vi haft rådgivning på en som har ont i tassen. Kerstin har masserat och behandlat med akupunktur & laser på 2 av våra vänner, TACK Kerstin!

Övriga hästar mår bra i värmen, pälsarna bara rasar av, nackdelen med det här vädret är att det blir så isigt :( De som går oskodda har det lite tufft att få fäste ibland.

Jennie var upp och hon har motionerat de 3 grabbarna även idag, Wilma hängde med ena svängen på Knoll, Ylva den andra vändan på Hvínur och Jenny den tredje vändan på Ör. De ligger i brudarna :) Marie tog en sväng med "Drömmen" ikväll.

Imorgon ska vi göra oss lite lediga och fara till Borlänge, lite hästartiklar ska kollas in :) och kanske handlas, Marie hakar på. På em kommer en ny valack till Jenny som ska ridas in, hon börjar få en hel del jobb vår duktiga tös :)! Ingvar har lovat ägaren att följa med som lasthjälp medans vi roar oss i affärer :)

Jag har den andra av två nätter på jobbet nu, sen ledig till söndag kväll.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)