AndersJansgården's Islandshästar

 

  Kveikja Avel & Kennel

 Gårdens dagbok

En natt i tjänst

2012-03-04

Jag gör en natt igen nu, imorgon kommer en ambulerande veterinär station och ska kolla Glampi´s framhov ordentligt ännu en gång. Han har stått inne nu över helgen och vi tycker han ser piggare ut. Han börjar bli lite rastlös och noppar & plockar på lite av varje, så det är ett friskhets tecken :) MYCKET trevlig hingst!

Jenny & Embla tränar, ser kanoners ut inför nästa helgs kvaltävling!

Susanne & Ann träffades hos oss idag och de har ju båda köpt systrarna av oss, Tófa & Mánadís, så de passade på att ta en prommenad tillsammans i det fina vårvädret.

Ingvar, Johan & Helena rastade valackerna på en tur, jag & "Bella" höll stallställningarna och vi har varit ute hela dagen med vissa avbrott för mat & dryck.

Marie pysslar med sin "Drömmen" och hon börjar nu runda på sig rejält :) Helena tog med Friða på deras dagliga prommenad så då fick den "tjockisen" också komma ut en sväng.

"Bella" sadlade Knoll idag igen, sen var det bara för mig att gå med runt byn :) Hon kan den tjejen! Hundarna fick till sin stora glädje haka på de med.

Jag är supertrött på blåisen i hagar och på vägarna, idag for Fifa ihop på isen som en groda, jag höll andan men jag tror att det gick rätt ok.....såg inget efteråt iallafall, men hon är ju också rund & go så man blir ju livrädd att det ska gå på tok. Titla & Fifa är ju oskodda så de har det lite kämpigt just nu. Det är lika ute hos småkillarna, is-is-is....

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)