AndersJansgården's Islandshästar

 

  Kveikja Avel & Kennel

 Gårdens dagbok

Istölt imorgon

2012-03-16

Lastar 06.30 och åker mot Hallstahammar imorgonbitti, Jenny & Embla tävlar på is. Det ser ut att bli en heldag i töltens tecken :) Knoll får följa som ressällskap imorgon, kanske kan han jobba extra som barnridningshäst??

Bella & Ingvar håller ställningarna på gården.

Kerstin har behandlat Glampi idag igen och det ser positivt ut, sakta men säkert, sen red hon en tur på Fjalar tillsammans med Jenny & Embla och Ylva & Hvínur. Jenny ville ut på Ör sen och Bella var inte sen att haka på med Knoll, och jag fick även min numer dagliga promenad runt byn :) på samma sväng. Ganti hade sadel & träns för första gången idag :) lugn kille :)

Vi tillbringar stor del av dagen ute bland hästarna nu när det är så fint väder, Bella är iklädd galonisar vilket är det bästa plagget under vår och höst :)

Vi har snart snö och isfria hagar, massor med hästbajs visserligen men det får gubben harva ner till gödsel bara det torkar upp lite mer.

Vi har nu bokat rum & stuga för övernattning på kommande tävlingar. Det verkar som att det var i sista minuten då det snart var slut på bägge delarna fast tävlingarna inte är förrän i slutet av april & mitten på maj. det gäller att planera som det verkar.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)