AndersJansgården's Islandshästar

 

  Kveikja Avel & Kennel

 Gårdens dagbok

Ny helg med nya utmaningar

2012-03-30

En natt i gröna kläder igen, lönehelg och allt :) Jag löste av maken och han kommer åter imorgonbitti och löser av mig. Någon finns hemma iallafall :)

Dagarna har slinkit iväg och det var nästan en vecka sen sist i dagboken.....(4 dgr) våren närmar sig otroligt tidigt, fågelkvitter, sol, vårblommor, fåglarna har återvänt....hagarna är lika som alltid vår & höst- lera, lera & lera!

De 4 dräktiga är riktigt runda nu, Friða slapp sina skor i veckan, nu är det barfota som gäller en tid framåt. Den första (Draumsýn) är beräknad till om ca 6 veckor nu.....sen kommer de efter varandra.

Jenny tränar på med "sina" objekt, Ör är färdig för ett tag, åker hem på vila till Jane på söndag. Ganti gör framsteg och husse var hit en sväng och kollade in sin kille :). Glampi ser pigg och glad ut, skulle bra gärna vilja skutta runt lite när vi är ute och går :) men gentleman som han är så håller han sig på mattan :)- underbara häst!

Imorgon ska jag försöka laga lite staket och bygga något nytt och laga rundkorallen efter det fantastiska skutt som Glampi gjorde i glädjeyra förra helgen :) stillastående 1 meter :) Småkillarna busade ju i hagen bredvid :) Vilken glädje dessa stora djur kan visa...

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)