AndersJansgården's Islandshästar

 

  Kveikja Avel & Kennel

 Gårdens dagbok

Ny flik på hemsidan

2012-04-08

Vi har gjort en ny flik på hemsidan "Våra kunders sida" där alla ni som på något sätt kommer i kontakt med oss kan göra sin stämma hörd, Ris & Ros allt är av värde.

Det blev 2 nya träningshästar bokade som kommer nästa helg, Jenny har lite pyssel framför sig. Jätteroligt att få förtroendet av så många!

Hästarna motionerades idag av Ylva, Eva, Johan, Jennie, Jenny, Marie & Bella. Perfekt väder har det varit också....SOL! Jenny tränar på med Embla och som hon verkar är hon nöjd :) om 2 veckor tävlar de på Rommes Nationella.

Eva, matte till Frosti, är hemma från Uruguay några veckor så hon kommer och rider sin älskling i några dagar nu, TACK Eva för fina presenter!

Marie bakade cocosrutor till fikat idag, MYCKET uppskattat! TACK! Det är härligt med gemensamt fika och mat, man blir förvånad en dag om vi är ensamma vid bordet, det är härligt med storfamilj :) Idag blev vi 8 st till bords med grillat och tillbehör på kvällskvisten :) myspys!

Gubben och jag har varsin natt framför oss på jobbet, måndag & tisdag, så dagarna är det ledigt och pyssel på gården som vanligt. Han håller på med att ta hem veden inför nästa vinter och lite timmer som ska till sågen så att vi får virke att snickra med. Själv ska jag, med hjälp av Jenny, försöka få till hagarna inför sommaren och en bra fördelning med träningshästarna. På onsdag kommer farmors hjärta på besök, jag ska vara lite barnvakt och det ser jag fram emot! Vega är mitt hjärta!

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)