AndersJansgården's Islandshästar

 

  Kveikja Avel & Kennel

 Gårdens dagbok

Snöigt!

2012-04-16

Vaknade i morse av en glädjesprudlande liten "Bella" som såg ut genom fönstret och tjoade "det snöar!" Det var total vitt utanför, det talades om snökaos på dalaradion....Kan vi få lite varmare snart? Vi har broddat ur alla kusarna så nu får det bara vara blött som landar annars blir det halt.....

Det blev lite fixande med dagens sysslor bara utomhus idag, fö kändes det inte motiverat att vara utomhus i plasket. Tvätt- & disk fick det bli istället, sånt släpar när man bara vill vara ute på findagarna.

Jag jobbar en natt igen i de gula bilarna, imorgon ska vi hjälpa Åsa med att hämta hennes "Svea" upp till oss för en tillfällig placering i våra hagar. Ingvar har möte nu ikväll så "Bella" har varit med Josefin på hundkurs & Jenny fixar med hästarna ikväll- UNDERBARA TJEJER VI HAR! Ringde hem vid 22-tiden och fick veta att Jenny ff är ute och tränar hästarna, snacka om plikttrogen!

Ingvar hade massagekund på em, det kommer någon lite då & nu :)

Till helgen ska Jenny tävla med vår Embla igen, Nationella på Romme, hon rider sin uttagning på fredagen och blir det final så går den på söndag och på lördagskvällen blir vi ett gäng på ryttarfest!

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)