AndersJansgården's Islandshästar

 

  Kveikja Avel & Kennel

 Gårdens dagbok

Helgen över...

2012-04-23

Fredag uttagning i V1 för Embla & Jenny, totalpoäng 5,67 och ingen final denna dag. Jättefint ridet var det och Embla fick fina poäng för varje moment men det räckte inte, MEN sen strök sig några från finalerna så på lördagskvällen ringer sekretariatet att de får vara med i B-finalen kl 09.00 söndag morgon! Sagt och gjort, jag lastade häst och packning fick sällskap av lilla go och drog till Romme. Jenny var ju redan på plats så det var ju bara hästen som saknades :)

Resultatet blev en 9e placering i finalen! Duktiga tjejer gör övriga familjen mycket stolta, första gången i "de stora" sammanhangen :)

Hemma har det rullat på, hagarna inger till gyttjebad för den som vill- fri entré!

På fredag ska Glampi fara till ATG med sina tassar, har en tid för kontroll då. På em sen så kommer några som ska vara "infångare" till "småkillarna" när de ska in från hagen för att på lördag ska de få fara till Bragi i Fullsta och vara där i några månader på kollo. De ska avmaskas & vaccineras innan så jag måste få in dem i stallet, det är Jenny´s lilla Gjafar som är lite rackig :) och det är han som ska vaccineras :)

Ljúfa har flyttat ner till Åsa, som sällskap till Sveifla, så hon får gå där en tid men hon är fortfarande till salu!

Lilla Hera har blivit halt ute i de "underbara" hagarna- trolig hovböld så hon står inne "på tork" så får vi se vad vi kan finna...

Jenny tränar på med sina skyddslingar, de har fått en liten paus under helgen då hon tävlade men nu är det dags igen. Ingvar är hemma och ska vara "handler" idag, själv jobbar jag en dagtur i de gula bilarna idag.

Förfrågan om ny hyresgäst idag, Välkommen isåfall!

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)