AndersJansgården's Islandshästar

 

  Kveikja Avel & Kennel

 Gårdens dagbok

2012-05-15

"Sommarkollo" i Fullsta hos Bragi, längtar lite efter killarna- Prins & Gjafar, men snart får vi 4 småttingar igen....de trinda damerna får vila i stallet inatt och gör Glampi sällskap. Knoll & Glófaxi är också inne, ska nog täcka dem imorgon det var lite kliande idag tyvärr. De har klarat sig bra hittills, men vi får se imorgon. Det var en del ohyra i luften under hela dagen idag...

Jenny jobbar på med sina träningshästar, på torsdag kommer 1 tillbaka på lite mer träning och på lördag åker 1 hem för att fortsätta med sin matte & husse. Vi är så tacksamma över det förtroende som Jenny fått hos er hästägare, lärorikt och trevligt jobb för både henne och oss andra. Välkomna tillbaka och tack för att ni finns!

Joanna tog ut Baldur på en tur igår, själv har jag inte varit på hugget på ett tag för ridning men hoppas på en bättre hälsa snart så jag kan komma igång.

Vi ska ju ha en "tantahelg" här snart så då lär man ju vara på g :) På torsdag håller Jenny kurs på en gård för ett gäng, skitkul! Vi hade hoppats på lite lektion på "tantahelgen" men den dagen måste hon jobba på annat håll så vi rider ut istället, sen är en dag bokad hos Jökull för oss som vill :)

Lilla go var hemma med oss idag, vi 3 fick sovmorgon till 09.15 imorse och det har inte hänt sen hon flyttade hit :) så vi tyckte hon kunde vara hemma. Gubben & jag har en envis släng av magsjuka och förkylning som inte vill släppa så ingen av oss har jobbat på några dagar. Imorgon ska tösa till dagis någon timme iallafall.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)