AndersJansgården's Islandshästar

 

  Kveikja Avel & Kennel

 Gårdens dagbok

"Lilla go" har fyllt 4år!

2012-05-21

Igår hade vi kalas hela dagen lång, det finns mer tårta kvar idag med :) ifall någon är sugen. Hon hyllades med paket, blommor, kramar och mycket annat :) Pussel, kläder, trampbil och pool. Poolen var 4 m bred så nu måste det byggas underlag och funderas ut var vi får tag på 7 kubik vatten....?

Stona kniper, de är runda och goa, Fifa & Titla är riktiga bitchar för tillfället så vi tog över gamle Glóis till valackerna igen, han fick aldrig vara ifred för satmarorna.

Kiljan åkte hem till matte & husse i lördags, LYCKA till med er fina kille och välkomna tillbaka om behov uppstår eller med fler "elever" ! Piltur kom tillbaka för mer träning av Jenny igår, han fick hoppa in till Baldur & gänget direkt och det gick bra.

Det är väldigt lugnt och trygga hagar för tillfället, vilket jag tycker är toppen då vi har en liten tjej som gärna hjälper till med allt som har med hästarna att göra :)

Gubben har jobbat natten till idag och jag har dagtur idag och imorgon. På onsdag utbildning några timmar sen hem och packa- Timrå på torsdag med Jenny & Embla Nationelltävling. Där ska vi träffa svägerskan Märta och kusinerna Axel & Alva med deras mormor Eva, bara umgås och ha det lite mysigt i dagarna tre :)

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)