AndersJansgården's Islandshästar

 

  Kveikja Avel & Kennel

 Gårdens dagbok

Handlat lite presenter

2012-06-14

Förlovningspresent till Josefin & Johan W, födelsedagspresent till Johan W, inflyttningspresent till Jenny och Jesper fick en slant för att han varit duktig i skolan :) STORA killen nu, gymnasiet nästa!

Åsa fyller snart och hon "fick" en Ljúfa av alla inblandade :) det är ju redan fixat :) Svärfar Gunnar fyller 90 år, så då ska vi äta smörgåstårta och umgås :)

Mycket är det just nu :)

Inget 4e föl ännu...... Idag hämtade vi hit Lokkadís så nu går hon med Embla igen det var ju 4 år sedan de sågs, Knoll satte av i värsta jakten på tjejen så han fick stå inne på em. Imorgon får han gå med "vita damen" istället.

Gubben jobbar inatt, jag löser av imorgonbitti och sen har vi ledig helg! Vi får hit en kille som ska vara hos oss 1 helg i månaden framöver, VÄLKOMMEN till oss Albin! Han kommer första gången imorgon.

Jenny har ridit Piltur i paddock ikväll och det gick kanoners, på söndag kommer spekulant tillsammans med matte Emma och ska kika på killen :)

Ylva hade skivit en mycket bra och talande text på Facebook idag och som jag citerat här: "En sann vän struntar i om du är pank, om ditt hus är ostädat, vad du gjort i ditt förflutna eller om din familj gör massa tokigheter. Den älskar dig för vem du är. En sann vän ifrågasätter inte vänskapen fast det kan gå långa perioder utan att ni talar. Om du har minst EN sådan sann vän så sätt upp det här på din logg. Din vän/dina vänner vet vilka de är"

Det finns en hel del som borde tänka till på detta, livet är för kort för att slarvas bort.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)