AndersJansgården's Islandshästar

 

  Kveikja Avel & Kennel

 Gårdens dagbok

Alfur från Kveikja

2012-06-19

 

NU är sista fölet här! Alfur från Kveikja, Alfur= alv, älskling. I morse passade den "vita damen" på, ingen av oss var hemma förstås :) Alla stona har iår fixat allt utan oss,  vilket är så tråkigt jag gillar att vara med :) Duktiga ston har vi! Nu har Fifa fött sitt sista föl för vår del, Titla vet jag ej vad Jenny tänkt sig med henne, Friða ska få gå med Alfur nu sen rider jag igång henne igen. Otroliga ston vi har :)

Idag har allt snurrat på, som vanligt :) kan man väl säga, många underbara människor har varit här av olika anledning men lika trevligt hur som!

Friða har varit ute nästan hela dagen med lill killen, hon har stenkoll på honom :) Imorgon gör vi nog ett försök att få ihop hela sto/föl gänget, senare ska de upp på farbror Olle´s mark och beta :)

Baldur har lite ont i ena hoven, imorgon kommer "hovis" tillbaka och ska sko och då får han kolla hans hov. Baldur har mycket svårt att finna ro på box :)

Idag har Kerstin betalat in en slant på Fjalar, så nu är han såld, VI önskar Kerstin all lycka och hoppas hon får en underbar tid med Fjallleman!

Ikväåll har goa gubben och jag haft en spelkorts vända på vår underbara altan, lite vin och TYSTNADEN utanför!

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)