AndersJansgården's Islandshästar

 

  Kveikja Avel & Kennel

 Gårdens dagbok

Midsommar är över för denna gång

2012-06-24

Vi har ömsom jobbat och ömsom haft trevligt med familjen i hemmet denna midsommar. Barnen med respektive och vi föräldrar samlades flera gånger under den här helgen för att ha det mysigt, men framför allt äta gott tillsammans :)

Stona med sina föl går nu på lite grönare hage, snart ska de få komma upp till "farbror Olles" hagar och fortsätta städa undan där. Jag vill att Friða ska känna sig trygg i flocken först så att Alfur får leka utan att hon får "stora självan" :) De övriga 3 fölen busar som bara den i hagen, Galsi närmar sig Alfur men mamma är alltid där och övervakar så Alfur blir reserverad och skuttar lite för sig själv.

Idag kom Emma upp för att rida för Jenny och för att ta med sig Piltur hem efter 1 månads träning igen, TACK för denna gång!

Jenny tränar med sin Embla, det börjar dra ihop sig nu...SM 2012. Nu har Lokkadís fått skor så nu hoppas jag på hjälp från Jenny med att komma igång att rida henne.....

Idag har svärfar fyllt 90 år så stugan har varit full av gratulanter, det bjöds på smörgåstårta och kladdkaka med grädde till. Vi hoppas han haft en fin dag?

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)