AndersJansgården's Islandshästar

 

  Kveikja Avel & Kennel

 Gårdens dagbok

2012-06-28

Sant och ett MYCKET tänkvärt citat! Något som bör begrunnas av många i vår värld....

Hästarna har fått runda magar, de som får äta fritt :) De hästar som rids har tidsbegränsat gräsätande och tilldelat hösilage för resten, sadelns passform har en förmåga att bli lite framåt glidande så här års :)

Jenny tränar på med Embla, SM närmar sig, och hon har nu kommit igång med Lokkadís så smått- tack gumman för att du hjälper mig! Jag ska ta mig an lite markarbete med henne, vi ska jobba med lite sidoförflyttningar och lite böjda spår hon och jag :) kul med lite läxa.

Fölen växer och "vita damen" släpper lite mer på Alfur nu så han får vara med och leka med de övriga lite mer nu iallafall :)Jag ska snart ringa Lea för lite "chiptrimning" av de fyra små liven, de ska bara registreras hos och av hingstägarna först, och iår blir det inte så stora funderingar på tecken och liknande...det är ju bara en som har en stjärn i pannan övriga inte en vit fläck :)

Lammet har nu skrivits över till oss från polisen, vi har nu hittat ett fint hem till det med flera kompisar så hon får flytta dit i helgen. Vi gjorde en hage idag med mycket gräs, vilket uppskattades men så fort hon hörde oss bräkte hon högljutt så att vi skulle veta vart hon var :)

Nattarbete för min del, sen ledig över helgen och det verkar som det ska bli en utflykt på zoo någonstans....

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)