AndersJansgården's Islandshästar

 

  Kveikja Avel & Kennel

 Gårdens dagbok

Dagarna rullar på...

2012-07-02

Vi har haft födelsedag, Ingvar fyllde igår, så tårtkalas blev det då. Det blev ett gäng som kom för att gratulera goa maken, TACK ALLA! Grattis igen gubben min!

Hästarna har möblerats om lite i hagarna, allt regnande gör det väldigt lerigt och kladdigt. Nu har vi fått ihop valackerna i en hage igen, Frosti har funnit sin plats och kan vara "snäll" igen. Fölstona går tillsammans och ibland kan till och med Friða släppa Alfúr lite så han kan närma sig de övriga 3 små krabaterna. De leker som bara den när de kommer igång, OTROLIGT mysigt att se dem "in action" man kan sitta hur länge som helst och kika på dem :)

"Lilla Bä" ska få kompisar idag, vi har hyrt in henne hos en familj med några fler får med lamm så det blir väl helt perfekt. Det är inte så kul att ha henne helt själv, lite långtråkigt tror jag hon tycker....?

Den här veckan ska hönshuset städas, vi ska hämta lite nya kycklingar för att fylla på efter rävens intrång :( hoppas vi får behålla dessa bara...?

Jenny jobbar på i sin butik och som personlig assistent, sen har hon några hästar som ska tränas utöver det. Duktiga tjejen! SM närmar sig med stormsteg och som det ser ut rider hon tölten på fredagen, 13/7, ca kl. 13.00 för er som frågat :) ska bli såååå spännande!

Josefin, Johan, Matilda, Jimmy, Pia, Åsa, jag, "Bella", Vega, Dennis, Sally & Jakob var på heldags visit i Eskilstuna Zoo i lördags. Strålande dag med underbar gemenskap, både vuxna och barn hade trevligt som det såg ut :) man var lite mör på kvällen sen, men det var det värt! TACK ALLA för en trevlig dag!

Jag har en dagtur i gröna kläder idag, än så länge lugnt....

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)