AndersJansgården's Islandshästar

 

  Kveikja Avel & Kennel

 Gårdens dagbok

2012-07-09

Äntligen har Friða släppt taget om Alfúr, nu får han vara med och leka med de andra 3 fölen :) Här håller Galsi på att nypa Eilif i rumpan, men han har Alfúr bitandes i sin rumpa :) kedjereaktion... Det kan bli rätt jobbigt för Eilif att vara ensam tjej bland busiga killar :) Imorgon ska vi hämta hem dem för någon dag för på onsdag kommer bästa Lea och chipmärker de små liven, ska bli spännande och se vilka färger hon tycker de ser ut att få :) ?

Jenny tränar vår Embla inför fredag, hon tycker det går bra och det tror jag säkert att det gör, hon är duktig vår Jenny!

Wilma har sommarlov så hon är hit och rider på kvällarna, Knoll, Lokkadís & Glófaxi har fått röra på sig några kvällar nu.

Själv är jag genomförkyld, det har jag varit ett tag nu så jag hoppas det ger sig snart? Var gång man vill ta ett krafttag i trädgård eller inomhus så tar orken överhand och svetten formligen rinner på mig så det är att dricka vatten och ett ständigt byte av tröjor som gäller. Luftfuktigheten utomhus gör väl sitt det med förstås, kvavt till tusen. Regnet skulle hålla i sig ett längre tag nu, så det är tur att vi inte ska ha torrhö av vårat iår, då kanske gubbens humör är mer positivt ett tag till :))

Nattjobb för mig nu inatt, dygn för Ingvar imorgon till onsdag, dagtur på onsdag för mig, natt för Ingvar torsdag till fredag. Det rullar på men jag ska iallafall vara ledig över SM på Romme i helgen, ska vara hejaklack till bästa Jenny & Embla på fredag!

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)