AndersJansgården's Islandshästar

 

  Kveikja Avel & Kennel

 Gårdens dagbok

Dagarna rullar på, regnet strilar vidare...

2012-07-23

Nu har ena sonen blivit 1 år äldre, GRATTIS JOHAN, tiden rullar på. Jag undrar vart alla dagar tar vägen, snart ska vi ha semester och sen är det höst och vinter.....Dagarna har varit trevliga på olika vis, farmors lilla Vega har hälsat på oss några gånger med mamma & pappa, igår kom Josefin & Johan på lite älgstek, sås & potatis, Jenny dök upp i helgen med Matilda, Jacob & Leo kom en sväng till "Bella"s stora glädje. Härliga ungar vi har, såå mysigt när de kommer!

Det har knappt varit en dag utan regn, vårat "torra" hö står ff på rot så beslutet om hösilage till vintern kvarstår. Jag har bokat upp en hel del rullar så att vi ska klara oss.

Hästarna ser dock ut att må rätt ok, vi skulle vilja ha ston & föl på "farbror Olle´s" mark men där är det sjöslag just nu så vi får hoppas på värme så att det torkar upp. Övriga hagar är övermättade på vatten, lika som det brukar vara vår & höst...snälla någon sluta dansa regndans!

Igår hade jag trevligt besök, sen tog jag fram "snabeldraken" och "mockade" huset, något som var behövligt. Man vill så gärna vara ute så mycket som möjligt när möjlighet ges, då sackar man efter inomhus.

Idag jobbar jag en dagtur i gröna kläder, imorgon ska jag gästspela på ett extra jobb.

"Lilla go" gör sina sista dagar på dagis innan även hon får semester, gubben har semester den här veckan och åker på sitt "gubbläger" till helgen, sen jobbar han en vecka till. 6 aug har vi semester tillsammans i några veckor.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)