AndersJansgården's Islandshästar

 

  Kveikja Avel & Kennel

 Gårdens dagbok

1 dygn i grönt

2012-07-26

Jag jobbar ett dygn i gröna kläder nu, jag har de 2 senaste dagarna varit på Rättspsyk på upplärning så att jag kan ta lite extra jobb där framöver. Imorgon ska gubben lasta bästa Baldur och fara till Riddarhyttan på "herrläger" tillsammans med Krister & Loki från Karsbo.

Jag har vårat extra barn hemma i helgen med "Bella" och mig, så vi får se vad vi ska sysselsätta oss med....?

Den 5e augusti närmar sig.....4 veckors semester :) fast med lite extra jobb :)

Hästarna mår bra, fölen växer och springer och busar stor del av tiden, pigga och glada :) Jättekul att de är 4 st, man ser hur roligt de har tillsammans. De har nu blivit avmaskade för första gången alla 4 så nu har de börjat sin bana som individer :) Handlingarna för passtillverkning är ju redan inskickat till Sif för de små hästarna :)

Wilma kommer och motionerar våra hästar lite då & nu, Eva har ridit sin Frosti under några veckor nu innan hon ska tillbaka till Uruguay.

Jag pysslar på med våra hästar i mån av tid, man hinner inte så mycket just för tillfället och Jenny jobbar intensivt nu så Embla har lite semester hon med. Det har redan börjat trilla in träningshästar för bokning till sensommar/hösten och det är jätte trevligt så har Jenny lite att göra framöver. Välkommen att boka om du vill ha hjälp av henne!

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)