AndersJansgården's Islandshästar

 

  Kveikja Avel & Kennel

 Gårdens dagbok

2012-08-12

Då har ännu en av våra underbara uppfödningar flyttat hemifrån, Fjalar for hem med Kerstin på fm idag. Lycka till och vi hoppas ni får det bra tillsammans! Tack för förtroendet ni ger oss ALLA våra hästköpare! Det är dessa stunder som det är trevligt & roligt att vara uppfödare :)

Ston & föl är hemma på gården igen, de har smaskat i sig av betet på "farbror Olle´s" mark så nu måste det växa upp igen. Ingvar har nu slagit övriga åkrar där och imorgon blir det hösilagebollar för hela slanten, sen kan vi göra fler beteshagar däruppe att växla emellan. Det är även slaget på de marker som vi tar foder på så en hel del "snöbollar" kommer att tillverkas åt oss imorgon, tack & lov! Kanske lite dåliga värden men det finns ju kraftfoder att ta till vb.

Jenny har ruskat igång på Embla så smått, jag har dock fått pikar att hon fått lite mage under sin semester....så lite bantning ska väl göras vad det låter :) Det börjar även trilla in beställningar på in- & tillridning nu så snart kommer det "objekt" igen och det är så kul att hon får förtroendet av er hästägare! TACK! Fler är hjärtligt välkomna! Läs gärna mer under fliken här på hemsidan.

"Lilla go" var med oss på cirkus i fredags kväll och igår var hon på Leksands sommarland med Julia & Martin, hon får vara med om en hel del den lilla gumman. Vi har även bokat flyg till Gotland i 3 dagar för att hon ska få träffa sin far en sväng, samt att vi tillsammans får se ön som ingen av oss varit till tidigare. Vi förenar lite nytta med nöje :)

Jag är nu på Säters Rättspsyk, ej intagen ännu, och jobbar lite extra vilket de har ett stort behov av :)

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)