AndersJansgården's Islandshästar

 

  Kveikja Avel & Kennel

 Gårdens dagbok

Tiden har rullat på....

2012-08-19

Det var en vecka sedan jag skrev något här.....jag har under den tiden varit tillsammans med ett gäng mycket trevliga tjejer på Forsen. Ridläger för tjejer i mogen ålder hos Frida Lindström, TACK allihop för en lika trevlig tid som förra året! Jag har anmält mig till nästa år igen :)

Gubben och lilla go roade sig de med, ena dagen var de i Borlänge med Johan, Eva & Jennie och dag 2 hälsade de på oss i Riddarhyttan.

Hästarna mår bara bra, fölen växer och blir mer & mer självständiga vilket är både på gott & ont :) men mest gott förstås. Lokkadís har tränat lite idag tillsammans med Embla & Jenny.

Idag har Bella och jag varit på barnkalas hos Vega, Jakob & Åsa var också med, det var trevligt men lite livlig tillställning med alla småknattarna :)

Vi har 2 veckor kvar av vår semester nu, känns helt ok, i veckan som kommer ska vi flyga ner till Gotland i 3 dagar och Jenny har lovat bo här med hundarna, katterna och hästarna. Stalltjejerna har lovat avlasta henne med hästarna de med, TACK för att ni ställer upp! Bella ser fram emot att flyga "flypan" och vi ser fram emot att se ön :)

Antal kommentarer: 1

2012-08-20 11:53:30

Va kul att ni övar på flygning....Ha en fortsatt skön semester...Eva(flower)
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)